TILAT

Villa Kajuutta on täysin varusteltu hirsihuvila kauniissa mäntykangasmaastossa. Airiston vierasvenesatama noin 300 metrin päässä huvilalta. Satamasta löytyy myös uimaranta. Villa Kajuutta sijaisee vuoden 2005 loma-asuntomessualueella, kauniissa mäntykangasmaastossa. Alue ja naapurusto on rauhallinen.

Kohteessa on sähkölämmitteinen sauna. Käytössänne on aina lämmin ulkoporeallas, josta voi nauttia niin kesällä - kuin talvellakin. Saatavilla myös puilla lämmitettävä palju.

Terassilla useita ruokailuryhmiä ja kaasugrilli. Pihalla myös oleskeluun aurinkotuolit, riippukeinu sekä lasitettu huvimaja sohvaryhmällä. Villa Kajuutassa on paljon erilaisia pihapelejä.

Keittiöstä löytyy ruuanlaittovälineet ja astiastot. Olohuoneessa on 60" taulutelevisio ja whiteboard.

Kohde on tarkoitettu max. 14 hlö:lle. Vuoteita löytyy seuraavasti:

alakerran makuuhuone: 2 vuodetta, yläkerran makuuhuone 1: 4 vuodetta, yläkerran makuuhuone 2: 3 vuodetta, yläkerran aula: 3 vuodetta ja kahden hengen vuodesohva.


Liikkuminen

Asfaltoitu autotie perille. Pihalla autokatos ja paljon pysäköintitilaa. Paraisten keskustaan noin 13km. Turkuun noin 40km. Saapuminen mahdollista myös meriteitse Airiston vierasvenesatamaan.