T I L A T

SIJAINTI JA LIIKKUMINEN

Villa Kajuutta on täysin varusteltu hirsihuvila kauniissa mäntykangasmaastossa. Kohteeseen on asfaltoitu autotie perille saakka, ilman lauttayhteyksiä. Pihalla on autokatos ja paljon pysäköintitilaa. Paraisten keskustaan on noin 13km ja Turkuun noin 40km. Saapuminen on mahdollista myös meriteitse Airiston vierasvenesatamaan, joka sijaitsee noin 300 metrin päässä huvilalta. Satamasta löytyy myös uimaranta. Kohde kuuluu vuoden 2005 loma-asuntomessualueeseen. Alue ja naapurusto on rauhallinen.


SPA JA SAUNA

Käytössänne on aina lämmin ulkoporeallas, josta voi nauttia niin kesällä - kuin talvellakin. Saatavilla myös puilla lämmitettävä palju.

Kohteessa on sähkölämmitteinen sauna ja kaksi suihkua.


ULKOTILAT

Villa Kajuutassa on suuret terassit, joilta löytyy porealtaan ja paljun lisäksi aurinkotuolit, riippukeinu ja useat ruokailuryhmät sekä kaasugrilli. Lasitetusta huvimajasta löytyy sohvaryhmä, jossa voit istuskella huonommallakin säällä.

Kohteesta löytyy myös paljon erilaisia pihapelejä.


KEITTIÖ JA RUOKAILUTILAT

Keittiöstä löytyy ruuanlaittovälineet ja laajat astiastot. Suuren ruokapöydän ääreen mahtuu 14 henkilöä. Terassilla on useita ruokailuryhmiä ja kaasugrilli.

Kodinhoitohuoneesta löytyy toinen jääkaappi ruuille ja juomille.


OLESKELUTILAT

Villa Kajuutassa on avara olohuone, joka yhdistyy ruokailutilaan. Olohuoneessa on suuri sohva, 60" taulutelevisio, JBL-kaiutin ja whiteboard esimerkiksi kokoustamiseen. Yläkerrasta löytyy myös oleskelutila ja pelikonsoli.

Olohuoneessa on varaava takka, jolla saa luotua lämpöä ja tunnelmaa.
YÖPYMINEN

Villa Kajuutassa on aina pedatut vuoteet valmiina. Kohteessa on makuupaikat 14 hlö:lle. Alakerran päämakuuhuoneessa on kaksi yksittäistä vuodetta. Yläkerrassa on kaksi ovellista makuuhuonetta, joista toisessa on neljä vuodetta ja toisessa kolme vuodetta. Yläkerran aulasta löytyy lisäksi kolme yksittäistä vuodetta ja kahden hengen vuodesohva. Lasten matkasängyn saa pyynnöstä.